stefans broodjesbar

Stefan Verlinde is de jongste ondernemer van winkelcentrum Zuidpolder. De 19-jarige zelfstandige runt sinds het najaar van 2021 Stefans Broodjesbar, een aanwinst voor Zuidpolder.

Belegde broodjes, zoete en hartige lekkernijen… Op de kaart is heel veel lekkers te vinden, met voor elke smaak wat wils. Stefan: “Alle broodjes en andere lekkernijen zijn altijd vers en met de beste ingrediënten bereid. We hebben een breed aanbod, zodat er voor iedereen iets lekkers is.  

Van saucijzenbroodje en frikadellenbroodje tot een broodje gezond en martino, maar ook speciale broodjes met gehakt of met gerookte zalm. Ook een warme wafel met slagroom en gebak van de dag met een lekker bakje koffie of thee kunnen bij mij worden besteld.” 

Stefan volgde de opleiding tot brood- en banketbakker bij Scalda. Hij droomde altijd al van een eigen bedrijf. Nu kan hij zijn droom verwezenlijken.  Hij houdt ervan zijn klanten in de watten te leggen en heeft oog voor een smaakvolle presentatie van zijn producten. Alle bestellingen worden tot in de puntjes verzorgd. 

Stefans Broodjesbar is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.

Bestellen
Bestellen kan telefonisch via: 06-39879758 of via www.stefansbroodjesbar-terneuzen.nl

Stefans Broodjesbar
Alvarezlaan 14
4536BD Terneuzen

Stel ons je vraag: