Beter Horen in Terneuzen helpt mensen om te (blijven) genieten van geluid. Twijfelt u weleens aan uw gehoor? Kom dan langs voor een vrijblijvende en gratis hoortest (20 minuten).

 

Onze audicien geeft u graag een persoonlijk hooradvies. Als het nodig is zorgen we voor een goede hooroplossing die bij u past. Dat kan een hoortoestel zijn, een accessoire om bijvoorbeeld draadloos te telefoneren of een hulpmiddel. Bijvoorbeeld om de tv beter te verstaan. Ook voor het beschermen van uw gehoor bent u bij onze hoorwinkel aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreide collectie oordopjes.

 

 

 

 

Huisbezoek van een audicien in Terneuzen

Ook bezoek aan huis van een audicien is mogelijk bij Beter Horen. Dit verzorgt een gediplomeerd StAr audicien van Beter Horen. Hij komt aan huis voor de mensen die slecht ter been zijn en die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen. Daarnaast heeft deze audicien zittingen in diverse zorgcentra in de regio. Dit biedt onze klanten hoorzorg dichtbij huis. Neem contact met ons op voor nadere informatie en/of het maken van een afspraak.​

Klantbeoordeling

"We gaan elk jaar voor controle van onze oren en worden altijd bijzonder goed geholpen in Terneuzen, onze complimenten voor jullie bedrijf!"

- Dhr. Jasper de Caluwé uit Terneuzen

Welkom bij onze audicien in Terneuzen!

 

Onze openingstijden zijn:

Maandag 09.00 - 17.30
Dinsdag 09.00 - 17.30
Woensdag 09.00 - 17.30
Donderdag 09.00 - 17.30
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

 

 

 

Voor meer informatie of contact kunt u terecht op onze website: www.beterhoren.nl