Slagerij Schneider: altijd gezond én lekker op tafel

Zeg je Slagerij Schneider, dan zeg je vers uit eigen keuken. De slagerij heeft vlees van de hoogste kwaliteit én is gespecialiseerd in kant-en-klaarmaaltijden.

Bestellen gaat heel eenvoudig: in de winkel of online. Het complete assortiment is zowel in de winkel als via de website www.slagerijschneider.nl te koop. Denk aan vers vlees, vleeswaren en panklare gerechten. Voor speciale gelegenheden zijn er ook barbecue-, gourmet- en fondueschotels. In de winkel is er dagelijks een ruim aanbod aan pasta’s, noedels, stamppotten en huisbereide salades. 

Langer thuis wonen

Het aanbod van Slagerij Schneider is een schot in de roos voor senioren die langer thuis willen wonen. Ook voor mensen die weinig tijd hebben om zelf voor hun (warme) maaltijd te zorgen, kunnen voor gezond én vooral lekker eten bij de maaltijdservice terecht. Eens per week zijn er vismaaltijden. Daarnaast is er elke week een keuzemenu voor de warme maaltijd. Op maandag zijn er vier opties en elke donderdag zes verschillende maaltijden op bestelling verkrijgbaar. Rode kool, stoverij, aardappelpuree en stoofperen staan steevast op het favorietenlijstje van heel veel vaste klanten, zo weet de slager. Specialiteiten van de slager zelf zijn varkenshaas op speciale wijze, pikante boontjes en Oosterse kip. Stuk voor stuk aanraders! Voor wie wil, is er ook soep en een toetje. 

Eenvoudig bestellen en bezorgd

Als dat is gewenst, kunnen de maaltijden worden afgehaald of bezorgd. Elke week maken vele ouderen in Zeeuws-Vlaanderen dankbaar gebruik van de maaltijdservice. Bestellen gaat heel eenvoudig telefonisch of online: www.slagerijschneider.nl/maaltijdservice.
 

Slagerij Schneider 

www.slagerijschneider.nl

Alvarezlaan 20

Terneuzen

0115-695702

info@slagerijschneider.nl