Marlé Mode: nieuwe gezichten en duurzaam ondernemen

Marlé Mode gaat voor een duurzame toekomst. Niet alleen bij de inkoop van de kleding, maar Marlé gaat verder. Er gaat veel aandacht naar persoonlijk advies voor jou! Want een deskundig team zorgt dat je kleding koopt die bij je past. Dat is pas duurzaam!

“Kleding waarin je op je best bent, draag je graag. We willen een winkel zijn die zich richt op een duurzame toekomst, waar je terecht kunt voor kleding die comfortabel zit én lang meegaat”, zegt Arjen Murre van Marlé. Het verkoopteam verwelkomde in de afgelopen tijd een aantal nieuwe gezichten. Het team staat klaar om de klanten van goed advies te voorzien. De collectie is zoals we van Marlé gewend zijn: mode voor dames vanaf ongeveer dertig jaar. Elke maand nieuwe kledingstukken, met elk seizoen een nieuw thema.

Duurzame winst

Achter de schermen wordt er ook hard gewerkt om bewust de toekomst in de gaan. Marlé heeft zonnepanelen, is actief in het goed verwerken van afval en zet in op afspraken met leveranciers. “We hebben ook een onderzoek gedaan en weten nu waar we duurzame winst kunnen behalen. We hergebruiken kledinghangers en hebben een actie waarbij je je oude bh kunt inleveren voor recycling. Ook kiezen we bij de inkoop steeds vaker voor materialen die recyclebaar zijn. We vragen ernaar bij onze leveranciers en die staan er ook steeds meer voor open.”

Sparen voor korting

Marlé Mode heeft een digitaal spaarsysteem, waarmee klanten kunnen sparen voor aantrekkelijke kortingen op hun aankopen.  Er is ook een webshop online, met kwaliteitsondergoed voor dames en heren.

Marlé Mode

Alvarezlaan 6

Terneuzen

Telefoon: 0115-695915

www.marlemode.nl