Les Artistes: meer dan een kapsalon

Op naar een nieuwe look! De dameskappers en barbiers van Kapsalon Les Artistes zijn er voor jou. Les Artistes is al meer dan vijftig jaar en begrip in Terneuzen.

Grondlegger Wim van den Berge was één van de eerste ondernemers die zich in winkelcentrum Zuidpolder vestigde. Les Artistes is er voor zowel dames als heren, voor alle kappersbehandelingen. Persoonlijke aandacht -luisteren naar je wensen- en professionele behandelingen staan voorop. Zo krijg je altijd de look die bij je past. 

De dames gaan verzorgd de deur van de kapsalon weer uit na knippen, kleuren en föhnen. Vertrouw maar op een eerlijk advies en een geweldige coupe die je goed bevalt en goed zelf in model te brengen is. Ook de expertise voor epileren met draad, de beste manier voor deze gezichtsbehandeling, is in huis. Voor de heren zijn er bij Les Artistes barbiers die hun vak nog echt verstaan. Hier laat je je scheren op de ‘ouderwetse manier’, en ook de heren zijn weer tiptop verzorgd na de behandeling van één van de barbiers van Les Artistes. 

De sfeer in de salon is gezellig. Er is veel aandacht voor stijl en sfeer. Het team is hecht en volgt trends op de voet. Wie wil, volgt mee op sociale media: kijk op Instagram en Facebook. Op de website lees je meer over deze kapsalon, die in Terneuzen bekend staat om de professionaliteit van het team. 

De producten van Les Artistes zijn voor styling en verzorging van Keune en Indola. De keuze valt hierbij op natuurlijke, intensief verzorgende producten zonder schadelijke ingrediënten. Steeds gaan we voor natuurlijke producten die de conditie van het haar verbeteren en je kapsel ondersteunen. Het beste voor je haar! In de kapsalon wordt milieubewust gewerkt. Waar het kan, wordt het meest vriendelijke manier product gekozen. 

 

Openingstijden

Zondag en maandag: gesloten

Dinsdag: 8.30 tot 18.00 uur

Woensdag en donderdag: 9.00 tot 18.00 uur

Vrijdag: 8.30 tot 18.00 uur

Zaterdag: 9.00 tot 14.30 uur

 

Kapsalon Les Artistes
Alvarezlaan 10
4536 BD Terneuzen
Telefoon: 0115 – 695 708

E-mail: info@kapsalonlesartistes.nl  

www.kapsalonlesartistes.nl

Kijk ook eens op Facebook en Instagram!