Bakkerij van de Velde: ambachtelijk uit eigen bakkerij

Bakkerij Van de Velde speelt in op elk seizoen met speciale producten, zoals deegventers, peperbollen, speculaas en ander lekkers. Alle producten van Bakkerij Van de Velde worden gemaakt in de eigen bakkerij.

Bakkerij Van de Velde speelt in op elk seizoen met speciale producten, zoals deegventers, peperbollen, speculaas en ander lekkers voor december. Alle producten van Bakkerij Van de Velde worden gemaakt in de eigen bakkerij. Van bolus tot koffiekoeken en deegventers. De deegventers zijn door Omroep Zeeland verkozen tot beste van Zeeland! Kijk het filmpje hier.

Ook zijn er met regelmaat ludieke acties en maakt Van de Velde meer dan zestig verschillende broodsoorten, waaronder koolhydraatarm brood en zoutloos brood.

Nieuwe ovens

Van de Velde bestaat sinds 1918. Sinds 2014 staat de vierde generatie van twee broers aan het roer. Bakker Van de Velde heeft naast de winkel in de Alvarezlaan 2 in Winkelcentrum Zuidpolder ook een vestiging in de Zuidlandstraat. Recent investeerde de bakkerij in nieuwe, duurzame ovens, voor nog jarenlang brood- en banketbakken.

Foodtruck

Nieuwtje is dat Van de Velde een foodtruck heeft gekocht en daarmee langs de Zeeuws-Vlaamse dorpen gaat toeren. Houd sociale media en de website in de gaten! Vanaf half november staat de foodtruck van Van de Velde op de markt in Philippine, tussen 8.00 en 14.00 uur.

 

Bakkerij Van de Velde

Alvarezlaan 2

Terneuzen

Telefoon: 0115 - 630 350

Geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. 

Zondag en maandag gesloten.

 

www.bakkerijvandevelde.nl

Facebook