Zomer bij Gall & Gall: cocktailtijd!

Met een cocktail kom je altijd goed voor de dag. Dit drankje is perfect voor elk feestelijk moment: bij een barbecue, als je iets te vieren hebt, maar ook als je visite verwacht. Gall & Gall maakt je zomer nog specialer en komt met cocktailrecepten die je niet kunt weerstaan.

Sidney van Gall & Gall in Zuidpolder: “We helpen je graag op weg en hebben alles in huis voor de lekkerste cocktails. We hebben zes varianten die we presenteren in de winkel, met recepten erbij. Die kun je zelf maken aan de hand van onze duidelijke tips en tricks. We hebben ook kant-en-klare cocktails in huis, voor mensen die het lastig vinden of geen tijd hebben om zelf aan de slag te gaan.”  

De traditionele gin-tonic is nog steeds booming, zo zegt Sidney. “Ook cocktails op basis van tequila, rum, jenever en whisky zijn in trek. En stel, je ben geen fan van cocktails en bent een wijnliefhebber? Dan zit je bij Gall & Gall sowieso goed. We hebben heel veel soorten in huis en kunnen je voorzien van uitstekend advies. De medewerkers zijn experts en helpen je graag bij je keuze. Ook staat er altijd informatie bij de fles. Zo maak je heel eenvoudig de juiste keuze! Roséwijn is echt een zomerwijn, daar hebben we ruime keuze in.” Gall &  Gall heeft nagenoeg alleen bekroonde wijnen in het assortiment, en in alle prijsklassen. Daarmee doet Gall & Gall zijn naam eer aan als allergrootste drankenspecialist, met ruim 130 jaar winkels in Nederland. 

Gall & Gall
Alvarezlaan 74
Terneuzen
Telefoon: 0115-648253

www.gall.nl

Openingstijden

Maandag 12.00 tot 19.00 uur

Dinsdag en woensdag 9.00 tot 19.00 uur

Donderdag 9.00 tot 20.00 uur

Vrijdag 9.00 tot 20.00 uur

Zaterdag 9.00 tot 20.00 uur

Zondag gesloten