Zeeman: voordelig en ook duurzaam

Zeeman is van oorsprong sterk in ondergoed, handdoeken en andere basics. Maar Zeeman biedt meer, zoals een mooie collectie kinderkleding. Wat zo is gebleven: wie zuinig is, kiest Zeeman. Niet alleen voor de kleine prijsjes, maar óók als je zuinig bent op het milieu.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen betekent voor Zeeman: goed omgaan met de medewerkers, het milieu en de maatschappij. De fabrieken waar de producten van Zeeman worden gemaakt, werken duurzaam. Dat betekent een veilige werkplek voor de mensen die er werken. Ook in het transport en in de winkels is er veel aandacht voor goede werkomstandigheden.

 

Eigen collecties

Zeeman heeft naast kleding ook woonaccessoires, knutselspullen, speelgoed en keukengerei. Een deel van de collecties wordt in eigen huis ontworpen, bijvoorbeeld de kinderkleding. Er is steeds meer aandacht voor mooi, naast de kwaliteit. Het aanbod is ruim en bewust beperkt in aantallen. Dat betekent meer te kiezen! De winkel in Zuidpolder mikt vooral op de persoonlijke aanpak. Anita Duerinck: “We merken dat dat echt op prijs wordt gesteld door onze klanten. We kennen elkaar en het is in ons winkelcentrum Zuidpolder een mooie mix van winkels. Je kunt hier voor alles terecht. Dat is heel makkelijk voor de klant en een persoonlijke, klantvriendelijke service maakt dat ze hier graag boodschappen doen.”

Zeeman
Winkelcentrum Zuidpolder
Alvarezlaan 24
Terneuzen

www.zeeman.com