Zeeman: Veel voordeel én persoonlijke aandacht!

Een ruim assortiment, vriendelijk voor de portemonnee en altijd tijd voor een praatje. Dat is Zeeman in Winkelcentrum Zuidpolder in een notendop.

Filiaalbeheerder Anita zegt dat Zeeman het beste van twee werelden combineert. “Zeeman is de grootste en voordeligste textiel super van Europa. Wij bewijzen dat een keten niet afstandelijk en onpersoonlijk hoeft te zijn. We hebben een fijn team en een vaste klantenkring. Iedereen voelt zich thuis in onze winkel. Dat komt omdat wij altijd tijd maken voor een praatje en om mensen te helpen bij hun aankopen. Dat is klantvriendelijkheid. Iedereen stelt dat op prijs.” Jong en oud weet Zeeman in Zuidpolder te vinden; klanten uit de buurt, maar ook uit België. Anita: “Zij komen voor het totaalaanbod dat het winkelcentrum biedt. En dat is slim: je hebt hier alles. Gratis parkeren maakt het nog aantrekkelijker om hier te shoppen.”

Trots

Zeeman mikt op de prijsbewuste klant die gaat voor kwaliteit. Dat is al zo sinds de opening van de eerste winkel in 1967. Anita: “We bieden goede en eerlijke producten, altijd voor de laagst mogelijke prijs. Dat komt omdat we grote aantallen maken. Zo houden we onze basisproducten voordelig, en zijn ze bovendien altijd verkrijgbaar. Daar zijn we trots op! Met ondergoed, handdoeken en andere basics is Zeeman groot geworden. Intussen is het assortiment flink uitgebreid en zijn er ook verrassende aanbiedingen. Het gaat van decoratie in de woning tot kleding en van knutselspullen en speelgoed tot keukengerei. Voor alle producten geldt: geproduceerd met oog voor mens, milieu en maatschappij. Zeeman zorgt dat het in orde is, van het ontwerp tot aan de fabriek en van het materiaal tot aan de verpakking.”

Foto: Het biologisch katoen van Zeeman is duurzaam en draagt comfortabel.

 

Zeeman

Winkelcentrum Zuidpolder

Alvarezlaan 24

Terneuzen

www.zeeman.com