Vrolijkheid in de lucht bij De Carlton

Haal vrolijkheid in huis met het aanbod van De Carlton! René en zijn dochter Deveny maken hun klanten blij met boeketten, bloemencreaties en andere bloemen die bij het seizoen horen.

Deveny vertelt: "Zo richting Pasen is het aanbod in de winkel echt een vrolijke boel. Daarmee fleur je je huis heel snel en gemakkelijk op. Daarnaast dient de traditionele periode voor bruidswerk zich weer aan voor De Carlton." Naast bruidswerk is ook rouwwerk hun specialiteit. Bovendien is de zakelijke klant in z'n sas met de bloemabonnementen voor bedrijven. "Zo ben je er zeker van dat je elke week of om de week verse bloemen op de balie hebt, desgewenst met vaas bijgeleverd. Daar heb je dus geen omkijken meer naar, wel zo makkelijk", aldus Deveny. Ook praktisch: De Carlton is lid van bloemistenorganisatie FloraNL. Hier kunnen bedrijven zelf online hun bestellingen plaatsen.

 

FloraNL heeft duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. Ook De Carlton werkt duurzaam en koopt milieubewust in. Het certificaat wordt jaarlijks opnieuw beoordeeld. Hier koop je met een gerust hart, in de winkel of online. De bloemenzaak is gecertificeerd. Hoe je dat terugziet? Deveny vertelt: "We kopen bloemen in die zoveel mogelijk biologisch zijn geteeld. Verder gebruiken we biologisch afbreekbaar steekschuim voor onze bloemstukken en bezorgen we met een elektrische auto. Ook vind je bij ons in de winkel alleen LED-lampen en nemen we groene energie af." De Carlton verkoopt enkel natuurlijke producten, en bloemen waarbij er bij de kweek ervan nagenoeg geen pesticiden zijn gebruikt. 

 

Bloemsierkunst De Carlton Terneuzen

Alvarezlaan 22

4536 BD Terneuzen

 

info@decarltonterneuzen.nl

Telefoon: 0115-530265

www.decarltonterneuzen.nl

Openingstijden:

Maandag: van 13.00 tot 18:00 uur
Dinsdag tot en met vrijdag: 09.00 tot 18:00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur