Voor een glimlach naar Primera!

Winkelcentrum Zuidpolder heeft met Primera een heel veelzijdige winkel in huis. Bij deze enige Primera in Terneuzen kun je terecht voor kleine cadeautjes, maar ook voor praktische zaken, zoals postzegels, dagbladen en kantoorartikelen.

Karen en Danny van Primera wijzen op het grote assortiment: “De klanten zijn van jong tot oud(er) in onze winkel te vinden. Wat ons onderscheidt, is dat wij heel veel waarde hechten aan een persoonlijke benadering. We zijn een zelfstandige winkel en willen onze klanten een warm welkom geven en iets extra’s bieden. Daarom worden cadeautjes bij ons altijd met zorg ingepakt en zijn we er steeds met een vriendelijk woord en persoonlijk advies.” 

Met Primera zorg je voor een glimlach dankzij de keuze uit heel veel kaartjes -echt voor élke gelegenheid is er een wenskaart- en flink veel leuke hebbedingetjes die het heel goed doen als je op zoek bent naar een aardigheidje. Karen vertelt: “Zo hebben we een ruime collectie boeken voor alle leeftijden en is er heel veel keuze in Top Models-artikelen voor meiden. Voor liefhebbers van stijlvolle accessoires hebben we sjaals, sieraden en portemonnees. Leuk voor jezelf of als je een cadeautje nodig hebt.” En als je de ontvanger liever zelf laat kiezen, is er een brede collectie cadeaukaarten. 

Primera is er bovendien voor postzegels, pinstorten en voor verzending van PostNL-pakketten. Ook voor loterijen, beltegoedkaarten, tabaksartikelen, inktcartridges en kantoorbenodigdheden is Primera in Zuidpolder hét adres. Karen: “Kortom, een compleet assortiment met een plus: bij ons krijg je klantvriendelijkheid er gratis bij. Dat maakt het heel gezellig om even binnen te stappen. Welkom!”

Primera Winkelcentrum Zuidpolder
Alvarezlaan 64
Terneuzen
Telefoon: 0115-791999
Online: www.primera.nl en op Facebook

Openingstijden
maandag tot en met vrijdag: 9.00 tot 17.30 uur
zaterdag: 9.00 tot 17.00 uur
zondag: gesloten