Blokker heeft het in huis

Bij Blokker voel je je welkom! Met een fijn assortiment aan huishoudelijke artikelen en leuke accessoires om je huis mee op te fleuren is je huis in een handomdraai een thuis.

Blokker in Zuidpolder heeft flink gemoderniseerd, zowel in de winkel als in het assortiment. Er is een webshop die veilig en snel winkelen mogelijk maakt. Het assortiment is breed; van kleine elektrische apparaten voor in de huishouding en de persoonlijke verzorging tot speelgoed en woondecoratie. Het aanbod is seizoensgericht en heeft naast bekende merken zoals Leifheit en HG ook een aantrekkelijk geprijsd Blokker-huismerk. 

Een bezoekje aan winkelcentrum Zuidpolder heeft persoonlijke service met een vriendelijk woord als pré. Nagenoeg alle apparaten en producten uit de winkel zijn op voorraad en kunnen dus direct mee naar huis. Blokker Zuidpolder is zeven dagen per week geopend en de auto kan voor de deur worden geparkeerd. Aanbiedingen worden wekelijks aangekondigd met een huis-aan-huis folder en online op www.blokker.nl. 

Blokker Terneuzen
Alvarezlaan 76
4536 BD Terneuzen
0115 648 479

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag 9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 18.00 uur
Zondag 12.00 tot 17.00 uur