Slagerij Schneider: voor gezond én gemak

Eet je graag puur, eerlijk én lekker? Slagerij Schneider is specialist in kwaliteit. Dat proef je op je bord. Naast topkwaliteit vlees is de slager ook gespecialiseerd in kant-en-klare maaltijden. Zo kies je heel eenvoudig voor gezond en gemak!

Slagerij Schneider is sinds 1989 gevestigd in winkelcentrum Zuidpolder. Het familiebedrijf (sinds 1982) benut ook online mogelijkheden. Roy Schneider: “We bieden al onze producten in onze winkel aan, maar ook online. Het assortiment gaat van vers vlees, salades en vleeswaren tot panklare gerechten. Maar we bieden ook complete maaltijden voor bijzondere gelegenheden, zoals barbecue-, gourmet- en fondueschotels.”

 

Maaltijdservice
Bestellingen kunnen in de winkel worden afgehaald of worden bezorgd. Dat laatste is een uitkomst, onder meer voor senioren die langer thuis willen wonen maar niet altijd meer zelf voor hun (warme) maaltijd kunnen zorgen. Roy: “We hebben een maaltijdservice. We bezorgen elke week rond de zevenhonderd maaltijden in de regio Terneuzen. De menulijst is erg gevarieerd en de maaltijden zijn vriendelijk geprijsd.”

Slagerij Schneider
www.slagerijschneider.nl
Alvarezlaan 20
Terneuzen
0115-695702
info@slagerijschneider.nl