Onderdelen en accessoires voor elektrisch-huishoudelijke apparaten

Is je koffiekan gesneuveld en is je apparaat nog in orde? Of ben je op zoek naar een accessoire voor je mobiele telefoon of tablet? Dparts in winkelcentrum Zuidpolder is een vertrouwd adres voor onderdelen en accessoires van elektrische en huishoudelijke apparaten.

Feiko Duininck van Dparts: “We hebben specifieke onderdelen voor vrijwel alle merken. Denk aan onderdelen voor stofzuigers, zoals een filter of voet. Of een koelkastrekje of groentelade. We hebben alle bouwtekeningen van apparaten beschikbaar om het juiste onderdeel uit te kunnen zoeken. De klant kan met elke vraag bij ons terecht. We hebben bijna alles op voorraad of kunnen het heel snel leveren. Uw bestelling is bijna altijd binnen een dag in huis.”

Actie Henry en Hetty
Ook in het standaard assortiment van Dparts zitten inktcartridges, lampen, computerbenodigdheden, audio- en videoaccessoires, batterijen, stofzuigerzakken en reinigingsproducten. Daarnaast heeft de winkel waterkokers, strijkijzers en andere huishoudelijke apparaten. Dparts is de grootste dealer in Nederland van Henry- en Hetty-stofzuigers. Feiko: “In mei 2019 krijgt de klant bij aanschaf een extra parketborstel en stofzuigerzakken cadeau!”

Dparts heeft naast de vestiging in winkelcentrum Zuidpolder in Terneuzen een locatie in winkelcentrum Oosterheem te Zoetermeer. Ook online shoppen is mogelijk, via www.d-parts.nl.

Dparts
Alvarezlaan 80
Terneuzen
Telefoon: 0115-615698
E-mail: terneuzen@d-parts.nl
www.d-parts.nl
 

Openingstijden:

maandag 11.00 tot 18.00 uur
dinsdag tot en met donderdag 9.00 tot 18.00 uur
vrijdag 9.00 tot 20.00 uur
zaterdag 9.00 tot 17.00 uur