Marlé Mode: Klantadvies waar je wat mee kunt!

Marlé Mode zet in op duurzaam. Dat uit zich niet alleen in bewuste keuzes voor de collectie, maar dat komt ook terug in het klantadvies in de winkel.

Marlé heeft het interieur van de winkel onlangs geheel aangepakt. Het resultaat is een moderne, lichte damesmodezaak met veel aandacht voor een mooie presentatie. De collectie is gericht op een brede doelgroep: dames vanaf ongeveer dertig jaar. Elke maand komen er nieuwe kledingstukken binnen. Het doel is steeds om een aansprekende collectie te presenteren, met elk seizoen een nieuw thema.

 

Thema voorjaar 

Met het thema voor het voorjaar van 2020 kan de modebewuste vrouw alle kanten op. Neutrale kleuren -zand en steenkleuren- vormen de basis. Door deze tinten onderling en met felgekleurde items te combineren, ontstaat elke keer weer een spannende outfit. Om de duurzame gedachte waar te maken, hebben de verkoopsters in de winkel een training achter de rug. Zij zijn nu op de hoogte van slimme tips om nieuwe kledingstukken te combineren met eerder aangekochte. Marlé nodigt haar klanten om nieuwe, creatieve combinaties te maken. Neem uw favoriete kledingstuk dat nog prima draagt daarom mee naar de winkel. Als je met iets wat je graag draagt een nieuwe combinatie maakt, dan is dat heel duurzaam.

 

Sparen voor korting 

Marlé Mode heeft een digitaal spaarsysteem, waarmee klanten kunnen sparen voor aantrekkelijke kortingen op hun aankopen.  Er is ook een webshop online, met kwaliteitsondergoed voor dames en heren.

 

Marlé Mode

Alvarezlaan 6
Terneuzen
Telefoon: 0115-695915
www.marlemode.nl