Lidl Terneuzen: zeven dagen per week open

Sinds 25 februari 2009 is de Lidl gevestigd in Terneuzen. Bewoners uit Terneuzen en omstreken kunnen hier zeven dagen per week terecht voor alle boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.

idl-medewerkers staan dagelijks klaar de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. De overzichtelijke winkel aan de Alvarezlaan voldoet aan hedendaagse gemakken. Zo beschikt de winkel over een ruim assortiment verse groente en fruit, een warme bakkerij en groot assortiment non-food artikelen. De warme bakkerij zorgt dagelijks voor vers afgebakken broodjes, van zoet tot hartig.

Vast assortiment
Met de belofte ‘de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ biedt Lidl haar klanten voor elk moment van de dag lekkere en gezonde producten aan. Dit wordt gedaan met eigen kwaliteitsmerken en in nauwe samenwerking met vaste leveranciers. Lidl heeft de ambitie om het assortiment steeds verantwoorder te maken, zodat duurzaam en gezond eten betaalbaar én toegankelijk is voor iedereen.

Delicieux
In de drukste periode van het jaar biedt Lidl naast het vaste assortiment, speciaal voor de feestdagen, het Delicieux-assortiment. Delicieux kenmerkt zich door producten vanuit de hele wereld en heeft alles in huis, van ontbijt tot feestelijk nagerecht. Lidl heeft dit jaar 80 nieuwe Delicieux producten hieraan toegevoegd. Nieuwe producten van dit jaar zijn verse Christmascookies uit de warme bakkerij, een mini-amandelkrans, een sushi kerstboom, truffelchips, proseccochips en luxe pindakazen in de smaken Pindakaas- karamel-zeezout en Chocolade pindakaas. Het totale Delicieux assortiment bestaat uit ruim 500 luxeproducten. Dat is een enorme uitbreiding van het assortiment.

Duurzaam filiaal
Lidl investeert continu in het verduurzamen van haar winkels. Zo is de winkel in Terneuzen een milieuvriendelijk en energiezuinig filiaal. De winkel is aardgasvrij, volledig voorzien van Ledverlichting en alle medewerkers zijn geschoold om energiebewust te werken.

Beste supermarkt in groente en fruit
Voor de zevende keer is Lidl uitgeroepen tot beste supermarktketen in groente en fruit. Lidl werkt al jaren met dezelfde boeren en telers, en is met hen samen continu bezig om de kwaliteit van het groente en fruit verder te verbeteren.

Lidl
Alvarezlaan 40-62
Terneuzen

www.lidl.nl

FotoVoor de zevende keer is Lidl uitgeroepen tot beste supermarktketen in groente en fruit.​