De zomer proef je bij Leonidas

Smaakt chocolade in de zomer anders dan in de winter? Dat kan! Leonidas heeft voor de liefhebbers speciale seizoensgebonden chocolade. Kom ze maar proeven, de zomerbonbons. Echte geluksmomentjes!

Tot en met september heeft Leonidas vier extra soorten in de vitrine, naast de andere keuzes die er zijn. Dat is wel heel bijzonder uitpakken met iets lekkers voor bij de koffie! Voor elke smaak wat te snoepen! De nieuwe zomerbonbons hebben bijzondere, fruitige smaken. Zo is er de Aardbei met rabarber, een witte chocolade met zoete vulling. Voor liefhebbers van puur is er de Cassis, met kersensmaak. Wie van wat gewaagder houdt, kiest voor de Pompelmoes. Dat is een frisse, met witte chocolade gemarmerde melkbonbon met grapefruitsmaak. De vierde aanwinst is de Perzik, een zoete lekkernij van melkchocolade.

Duurzaam 

Wie Leonidas zegt, zegt niet alleen chocolade van hoge kwaliteit, maar ook duurzame chocolade. Sinds 2021 gebruikt de chocoladefabrikant alleen duurzame cacao voor de pralines. Leonidas is daarvoor gecertificeerd en zorgt zo dat zo’n 2450 cacaoboeren en hun gezinnen betere leef- en werkomstandigheden hebben. 

Uniek recept

De traditionele, populaire bonbon ‘Manon’ stond onlangs nog in het middelpunt van de belangstelling op de Belgische televisiezender VTM. In het programma Snackmasters probeerden de deelnemers de witte praline met noot binnenin zo goed mogelijk na te maken. Het blijkt een uniek recept, want datgene wat de echte Manon maakt, blijft een goed bewaard geheim van Leonidas.

Leonidas is een gevestigde naam, waarbij kwaliteit, versheid en een aantrekkelijke prijs voorop staan. Naast de standaard bonbondozen zijn er ook luxe cadeauverpakkingen verkrijgbaar.

Leonidas Terneuzen

Alvarezlaan 82

4536 BD Terneuzen

Telefoon: 0115 769 003

Facebook: Leonidas Zuidpolder Terneuzen

Openingstijden: 

dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag: 09.30 tot 17.30 uur     
zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur