Hypermoderne Albert Heijn met nog meer vers, gemak en voordeel

Sinds eind vorig jaar heeft winkelcentrum Zuidpolder één van de meest moderne Albert Heijn-winkels van Nederland. Na een flinke verbouwing is het optimaal gemak voor de klant: nieuwe producten, heel veel vers en nog meer voordeel.

Manager Dick van Es is in zijn nopjes met het resultaat van de verbouwing. Hij is nu 8,5 jaar bedrijfsleider in Terneuzen en heeft 42 jaar ervaring in de supermarktbranche. “We hebben de winkel vol overgave gerestyled volgens de nieuwste AH-formule. Er is en wordt ontzettend hard gewerkt door het team. Het resultaat is een opsteker voor iedereen! Ik ben heel trots op de samenwerking tussen de ondernemers van winkelcentrum Zuidpolder. Samen zorgen we voor een aantrekkelijk winkelaanbod en leuke evenementen.”

Ruimte voor vers
De vestiging van Albert Heijn staat aan de basis van winkelcentrum Zuidpolder: Albert Heijn is sinds vijftig jaar gevestigd aan de Bellamystraat 141 in Terneuzen. In de vernieuwde winkel is er veel ruimte voor vers en gemak. “Kiezen voor vers, gezond en lekker was nog nooit zo makkelijk! Er is een uitgebreid assortiment verspakketten en verse maaltijden. Ook de bakkerij, waar de gehele dag door vers brood wordt gebakken, is vernieuwd. In de Markthal is een groot aanbod producten voor ontbijt, lunch en borrel. Nieuw op de groente- en fruitafdeling is het vernevelingssysteem. Daar ben ik heel blij mee”, zegt Van Es. “Dat systeem houdt groente en fruit langer goed. De producten blijven langer vers door de installatie die schoon water in heel fijne deeltjes vernevelt. Honderd procent veilig voor gebruik op groente en fruit.”

Albert Heijn
Bellamystraat 141
Terneuzen

www.ah.nl
Telefoon: 0115 612 691
 

Openingstijden:
maandag tot en met donderdag en zaterdag van 8.00 tot 20.00 uur
vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur
zondag van 9.00 tot 18.00 uur