Geslaagd evenement: Kids@Play

TERNEUZEN – Winkelcentrum Zuidpolder kijkt terug op een geslaagd evenement: Kids@Play. Op 22 juni stond het winkelcentrum op z’n kop voor de speeldag voor kinderen van de basisschool.

De gezellige speeldag, de tweede editie, trok veel publiek. Kinderen vermaakten zich opperbest met tal van activiteiten speciaal voor hen. Zo stonden er de gehele dag lange rijen voor de twee schminksters, die de kinderen voorzagen van de mooiste creaties. Ook gingen de voetjes van de vloer tijdens de DJ-workshop en muziekliefhebbers leerden de fijne kneepjes van het DJ-vak. Het Lego-plein, met 125 kilogram legostenen, bleek opnieuw een succesnummer.

Negen bouwtafels en drie duplotafels vielen prima in de smaak bij de jonge bouwers. Ook de computergames van Lego en de graffitywall, een zes meter brede wand om verticaal te bouwen, was in trek. De organisatoren hadden verder gezorgd voor springkussens, een goochelaar, ballonnenclown, megabellenblaas en sprookjesvertelster. Kortom, een gezellige middag vol speelplezier waarbij kinderen voor eventjes ‘de baas van het winkelcentrum’ waren. 

BEKIJK DE FOTO'S