Etos: alles speciaal voor jou!

Van shampoo tot zelfzorgmedicijnen en van cadeautjes tot vitamines. Etos in Winkelcentrum Zuidpolder heeft het allemaal, maar maakt het nog mooier! Etos staat echt klaar voor de klant, met advies en aandacht.

“Dat is wat voor ons team voorop staat”, zegt bedrijfsleidster Corina van der Klooster. “Want als je vragen hebt over bijvoorbeeld medicijnen of cosmetica, of een leuk cadeautje zoekt… We helpen je graag.” Die persoonlijke aandacht en gezelligheid maakt het heel leuk om even binnen te stappen!

Plezier
Etos in Zuidpolder maakt bewuste keuzes in het drogisterijassortiment, vertelt Corina. De winkel is zelfstandig, met de formule van Etos. Dat houdt in: een goed geassorteerde winkel voor iedereen, van jong tot oud. De modebewuste klant vindt er bovendien handtassen en sieraden. “We bieden net wat extra’s”, zegt Corina. “Want persoonlijk advies en aandacht in combinatie met een goed assortiment, daar is echt behoefte aan. We helpen graag en hebben plezier in ons werk, dat merk je. Elke medewerker volgt opleidingen en cursussen, zodat we zo goed mogelijk advies kunnen geven.” Etos heeft voor de koopjesjagers steevast aanbiedingen. Elke twee weken is er een folder met de populaire 1+1-acties. Ook de klantenkaart en spaaracties zijn extraatjes voor klanten.

 

Etos Winkelcentrum Zuidpolder
Alvarezlaan 70
Terneuzen
Telefoonnummer: 0115-695933
Website:
www.etos.nl
Gratis parkeren

 

Openingstijden

Maandag      9.00 tot 18.00 uur
Dinsdag       9.00 tot 18.00 uur
Woensdag   9.00 tot 18.00 uur
Donderdag  9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag        9.00 tot 21.00 uur
Zaterdag     9.00 tot 18.00 uur