Eigen merk D-parts steeds populairder

Heb je huishoudelijke en elektrische apparaten in huis die na reparatie nog prima een tweede ronde meekunnen? Bij Dparts vind je specifieke onderdelen voor vrijwel alle merken, en ook eigen merk-productenlijn.

Dparts heeft naast de ruim geassorteerde winkel in Zuidpolder ook een overzichtelijke webshop voor online verkoop. Feiko Duininck van Dparts vertelt: “De verkoop van het eigen merk heeft in de afgelopen tijd een echte vlucht genomen. Het gaat dan om stofzuigerzakken en -accessoires Stuk voor stuk goede producten voor een prima prijs. Kwalitatief scoren onze eigen merk-producten zelfs beter dan vele a-merken.” Afgelopen tijd investeerde Dparts in herkenbare verpakkingen voor de eigen productlijn, met handige qr-codes erop.

Service

En mocht je er na aankoop toch niet uitkomen? Goed om te weten: Dparts staat bekend om bereikbaarheid en service. Ook bij online aankopen. Dorien Jansen: “We helpen graag! We hebben bouwtekeningen van alle apparaten in huis om het goede onderdeel erbij te kunnen zoeken. Of helpen bij specifieke vragen, waar de klant niet zo snel een antwoord op heeft. Vaak is iets nog goed te repareren en hoef je niet direct iets nieuws aan te schaffen. Wat je ook nodig hebt, we kunnen heel snel leveren uit een grote voorraad en hebben voor Zeeuws-Vlaanderen een eigen bezorgdienst.”

Dparts heeft naast onderdelen voor stofzuigers ook praktische producten, zoals een groentelade of koelkastrekje. Ook voor inktcartridges, computerbenodigdheden, reinigingsproducten en kleine huishoudelijke apparaten kan je er terecht. 

Dparts
Alvarezlaan 80
Terneuzen
Telefoon: 0115-615698
E-mail: terneuzen@d-parts.nl 
www.d-parts.nl

Openingstijden:

maandag 11.00 tot 18.00 uur
dinsdag tot en met vrijdag 9.00 tot 18.00 uur
zaterdag 9.00 tot 17.00 uur