Duurzaam bloemen kopen? Dat kan bij De Carlton

Ga je voor duurzaam? Koop dan met een gerust hart bloemen bij De Carlton, in de winkel of online. De bloemist is de eerste duurzame bloemenwinkel van Zeeland. Wethouder van de gemeente Terneuzen Jack Begijn reikte het zilveren certificaat Barometer Duurzame Bloemist in augustus uit.

Eigenaren René, Karen en Deveny mogen er trots op zijn! De Carlton onderscheidt zich hiermee van de andere bloemisten in de regio. De bloemist is er voor alle creatieve bloemwerken die je kunt bedenken, van boeketten en bloemstukken tot bruids- en rouwwerk en gespecialiseerde decoraties. De Carlton is klantvriendelijk en de bloemen zijn altijd vers in huis! Die inkoop bij kwekers en telers gaat bewust: 42 procent van het aanbod is duurzaam. Dat wil zeggen dat er zo min mogelijk of geen pesticiden zijn gebruikt. Voor de schoonmaak van de winkel en de vazen worden enkel ecologisch verantwoorde schoonmaakmiddelen gebruikt en De Carlton gaat bewust om met het scheiden van afval. In de winkel branden alleen LED-lampen, de energieleverancier is groen en de bezorgauto’s zijn energiezuinig.

De Carlton is lid van het landelijke bloemistenorganisatie FloraNL, die duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen ook erg belangrijk vindt. Het certificaat wordt jaarlijks door een onafhankelijke organisatie beoordeeld.

Bloemsierkunst De Carlton Terneuzen
Alvarezlaan 22
4536 BD Terneuzen

info@decarltonterneuzen.nl
Telefoon: 0115-530265
www.decarltonterneuzen.nl

Openingstijden:
Maandag: van 13.00 tot 18:00 uur

Dinsdag tot en met vrijdag: 09.00 tot 18:00 uur
Zaterdag: 09.00 tot 17.00 uur