Chocoladeliefhebbers: op naar Leonidas!

Leonidas in winkelcentrum Zuidpolder is een eldorado voor chocoladeliefhebbers. Je hebt keuze uit meer dan tachtig soorten bonbons en andere unieke chocoladecreaties. Alles altijd vers en van hoge kwaliteit.

Leonidas is een begrip in chocoladeland. Het is een gevestigde naam, waarbij kwaliteit, versheid en een aantrekkelijke prijs voorop staan. De klant mag altijd zelf kiezen en het doosje naar smaak samenstellen. De bonbons kies je direct uit de vitrine. Naast de standaard bonbondozen zijn er ook heel veel luxe cadeauverpakkingen verkrijgbaar. Voor de trouwe klanten is er een aantrekkelijke spaaractie. Bij elke aankoop spaar je 5 procent van het totaalbedrag, voor korting op een later moment.

Elke seizoen nieuwe smaken

Elk seizoen wisselt het aanbod chocolade in de winkel. Denk aan speciale pralinesmaken en chocoladecreaties met Pasen, Kerst en Sinterklaas. Daarnaast is er ook altijd een ‘praline van het moment’, een bonbon die in the picture staat qua smaak en looks, aangepast aan het seizoen.

Nieuw in het assortiment is de choco piramide waar je de allerlekkerste chocolademelk mee kunt maken. Ook een aanrader: de nieuwe smeerpasta in de smaak ‘Manon’ voor op brood of pannenkoek.

Ook online

Het totale chocoladeassortiment en de luxe cadeauverpakkingen zijn naast de winkel in Zuidpolder ook online verkrijgbaar in de webshop www.leonidasbonbons.nl.

 

Leonidas Terneuzen
Alvarezlaan 82
4536 BD Terneuzen
Telefoon: 0115 769 003
Website (ook voor online bestellen): www.leonidasbonbons.nl
Facebook: Leonidas Zuidpolder Terneuzen

Openingstijden:
dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag  09.30 tot 17.30 uur    
zaterdag 09.00 tot 17.00 uur
zondag, maandag gesloten