Broodjesbar Petit Paris: gezellig genieten!

Bij Broodjesbar Petit Paris haal je meer! Naast heerlijke huisgemaakte lekkernijen zoals belegde broodjes en zoete en hartige traktaties biedt Petit Paris authentieke sfeer en gezelligheid. Welkom!

Actief

Petit Paris organiseert met regelmaat leuke activiteiten in de lunchroom. Denk aan een high tea of high wine, een maandelijkse bingo en creatieve workshops. Gezelligheid en een gastvrije sfeer staan daarbij voorop. Iedereen is welkom. Geen tijd om plaats te nemen of thuis genieten? Afhalen kan ook!

Toppers op de kaart zijn de huisgemaakte taarten en de 12-uurtjes. Voor alle producten worden uitsluitend er natuurlijke ingrediënten gebruikt. De broodjes worden altijd vers gebakken en belegd met zowel koude als warme beleggen. De taarten worden volgens authentiek recept bereid. Dat proef je! Ook aan de kinderen is gedacht; voor hen heeft Petit Paris een heerlijke pannenkoek of een kindermenu.

Feestje

Ook als u iets te vieren heeft, kunt u bij Petit Paris terecht, zoals voor een (kraam)borrel, verjaardag of andere feestelijke gebeurtenis. Petit Paris ontvangt u en uw gezelschap gastvrij of verzorgt versnaperingen voor op locatie.

Broodjesbar Petit Paris
Alvarezlaan 14
Terneuzen
Telefoon: 0115-616192 / 06-25082672
E-mail: Mariska_1969@hotmail.com
Volg Broodjesbar Petit Paris op Facebook en Instagram. Bestellen kan telefonisch of via Messenger van Facebook.

Openingstijden:
maandag tot en met zaterdag: 9.30 tot 18.00 uur