Blokker Zuidpolder: ook voor duurzaam

Wil je duurzaam leven? Blokker helpt je daarbij! Met goede, duurzame producten, maar ook met oog voor het milieu. En wist je dat Blokker nu ook L’OR Barista koffiezetapparaten in het assortiment heeft? Dat maakt heerlijke koffie voor iedereen betaalbaar!

De L’OR Barista koffiezetapparaten zijn capsulemachines voor reguliere kleine aluminium koffiecupjes. Blokker heeft vier smaken koffie in voordeel- en kleine verpakkingen. Het apparaat zet één of twee kopjes tegelijk van echte espressokwaliteit. Er zijn oneindig veel koffievariaties mogelijk. De L’OR Barista herkent aan de grootte van de capsules welk koffierecept je hebt gekozen. Je kunt tal van verschillende merken koffiecups gebruiken in het apparaat. En let op, Blokker heeft ook een duurzame oplossing voor je gebruikte koffiecups!

Koffiecups recyclen

Blokker Zuidpolder is inzamelpunt voor gebruikte koffiecups en doneert aan een goed doel. Bij aankoop van koffiecups krijgt elke klant een gratis zak om oude aluminium cupjes in te doen. Voor elke kilo ingeleverde cups doneert Blokker aan The Hunger Project. In 2021 zijn in totaal 30 duizend gebruikte cupjes ingeleverd bij Blokker, goed voor ruim 10 duizend euro. Zo draag je met je oude koffiecups op een duurzame manier bij aan het einde van honger! Je kunt cups van alle merken inleveren.

Sodastream refill

Ook voor sodawater CO2-cylinders is een duurzame oplossing bedacht. Je kunt je lege flessen van het Sodastream of het Blokker huismerk omruilen voor een volle. Een refill kost 9,99 euro. 

Blokker heeft elke week aanbiedingen, die wekelijks worden aangekondigd met een huis-aan-huis folder en online op www.blokker.nl.

Blokker Terneuzen
Alvarezlaan 76
4536 BD Terneuzen
0115 648 479

Openingstijden

Maandag tot en met donderdag 9.00 tot 18.00 uur
Vrijdag 9.00 tot 20.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 18.00 uur
Zondag 12.00 tot 17.00 uur