Beter horen heeft een nieuwe collega aan het team toegevoegd!

Eline D’Huyvetter is onlangs begonnen als audicien. Eline is blij met haar nieuwe baan en kijkt uit naar de rol die zij als Thuisservice Audicien in de toekomst gaat vervullen. In dit artikel legt Eline uit wat haar werk als audicien zo leuk maakt.

Beter Horen breidt team uit met audicien Eline

 

Eline (22) vertelt: “Ik ben pas begonnen als audicien bij Beter Horen. En het bevalt me al erg goed. Werken als audicien is voor mij een zeer uitdagende job. Het gehoor gaat vaak langzaam achteruit, waardoor iemand minder goed merkt dat hij/zij bepaalde geluiden niet meer hoort. Zodra het geluid wordt ondersteund met een hooroplossing wordt dat verschil duidelijk. Pas dan merkt iemand welke geluiden hij/zij al die tijd heeft gemist. Van het mooie geluid van fluitende vogels tot belangrijke geluiden, zoals naderend verkeer.

Het is een uitdaging om mensen nieuwe geluiden te laten waarnemen die ze daarvoor niet konden horen.”

Een goed gehoor
“Klanten willen letterlijk beter horen”, vertelt Eline. “Met een goed gehoor geniet je namelijk vaak meer van het leven. Je krijgt beter mee wat er in jouw omgeving gebeurt. Maar elke klant is anders. Daarom is het belangrijk om goed te luisteren naar de wensen van de klant en daar de juiste oplossing voor te vinden. In mijn werk komen het sociale en medische aspect samen. Juist dat spreekt mij aan.”

Hoorzorg aan huis
Op dit moment is Eline nog te vinden in de winkel. In de toekomst gaat zij in de Thuisservice werken. Eline: “Met onze Thuisservice kunnen wij mensen, die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel te komen, aan huis bezoeken. Zo kunnen wij iedereen onze service bieden, ongeacht de locatie. Het idee dat ik op deze manier nóg meer mensen kan laten genieten van hun gehoor, daar word ik heel enthousiast van!”