Bakkerij Van de Velde: ambachtelijk, voor fijnproevers!

Bakkerij Van de Velde is hét adres voor uw heerlijke dagelijkse boterham, maar ook voor smaakvol gebak. Het familiebedrijf gooit al jaren hoge ogen met de kakelverse broden én is befaamd om het bavarois- en likeurgebak.

Lennart Van de Velde: “Alles in de winkel is ambachtelijk uit eigen bakkerij. ’s Morgens bakken wij alles vers. Dat proeven onze klanten! Onze likeurgebakjes blijven enorm populair. We wisselen regelmatig van smaak en sluiten dan aan bij de tijd van het jaar.”


Bakker Van de Velde heeft naast de winkel in de Alvarezlaan 2 in Winkelcentrum Zuidpolder ook een vestiging in de Zuidlandstraat. Inmiddels runt de vierde generatie Van de Velde de bakkerij, die in 1918 in Sluis begon. Broers Stefan en Lennart staan nu vijf jaar aan het roer in Terneuzen. 

Zeezilt
De broers zitten niet stil en bedenken regelmatig nieuwe lekkernijen. De huidige zestig verschillende broodsoorten krijgen in maart gezelschap van een nieuwe variant: Zeezilt. Lennart: “Dit is een uniek tafelbrood, ontwikkeld in eigen bakkerij. Het is een luchtig, hartig brood dat erg geschikt is als bijgerecht. Wat voor de unieke smaak zorgt? Zeezout, zeekraal en lijnzaad en veel liefde voor het bakkersambacht.”

 

Bakkerij Van de Velde
Alvarezlaan 2
Terneuzen
Telefoon: 0115-630350
Geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. 
Zondag en maandag gesloten.